Via Vallen - Angin Kangen

 on Selasa, 02 Oktober 2018  

Lirik Lagu Angin Kangen

Via Vallen - Angin Kangen

Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali

Menangis sedih mengharap kau kembali


Review Mp3 Download : Lagu Via Vallen - Angin Kangen

Via Vallen - Angin Kangen 4.5 5 Lagu Bagus Selasa, 02 Oktober 2018 Download Lagu Via Vallen - Angin Kangen Mp3, Lirik Lagu Angin Kangen by Via Vallen, Single Lagu Dangdut Koplo Terbaru Via Vallen - Angin Kangen Lirik Lagu Angin Kangen Via Vallen - Angin Kangen Semilir angin sing dadi saksi Naliko suwe ku ngenteni Ademe bengi sing tak rasake...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar