Nella Kharisma - Jalaranku

 on Kamis, 04 Oktober 2018  

Download Lagu Dangdut Koplo Nella Kharisma - Jalaranku

Lirik Lagu Jalaranku

Nella Kharisma - Jalaranku

banyu moto deres mili
netes ono ning pipiku
ngerasakke perih ning batinku
naliko ilang tresnomu

tresno sing mbiyen tak jogo
tresno tulus mring awakku
nanging wis ilang luntur mergo
aku wis gawe atimu kuciwo

bola bali tak apusi
aku sing blenjanji janji
natu loro ning atimu
gowo nelongso batinmu

saiki aku sing loro
tresnamu mbok gowo lungo
jroning dodoku lagi kroso
yen atiku banget tresno

atiku ra biso nerimo yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki isih duweni roso tresno
nanging tak cubo lilo, pasrah marang Sing Kuoso
mergo polahku dewe sing gawe kowe gelo

aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran
semua yang kau berikan telah ku sia-siakan
saiki aku paham aku wes kelewatan
mulo aku kudu nompo yen tresnaku kau lupakan

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku

banyu moto deres mili netes ono ning pipiku
ngerasakke perih ning batinku naliko ilang tresnomu
tresno sing mbiyen tak jogo, tresno tulus mring awakku
nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo

bola bali tak apusi, aku sing blenjanji janji
natu loro ning atimu, gowo nelongso batinmu
saiki aku sing loro, tresnamu mbok gowo lungo
jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno

kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
rasane luwih loro timbang kau tertusuk duri
sampai kapan pun ku nantikan engkau kembali
dan takkan ku ulangi semua salahku lagi

kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan
semua berakhir dan aku telah kau campakkan
tapi aku percaya akan rencana Tuhan
mungkin ini jalan terbaik yang telah Tuhan berikan

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku
aku mohon jangan kau benci diriku

Review Mp3 Download : Lagu Nella Kharisma - Jalaranku

Nella Kharisma - Jalaranku 4.5 5 Lagu Bagus Kamis, 04 Oktober 2018 Download Lagu Nella Kharisma - Jalaranku Mp3, Lirik Lagu Jalaranku by Nella Kharisma, Single Lagu Dangdut Koplo Terbaru Nella Kharisma - Jalaranku (OM Sakha) Lirik Lagu Jalaranku Nella Kharisma - Jalaranku banyu moto deres mili netes ono ning pipiku ngerasakke perih ning batinku naliko i...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar