Jihan Audy - Budal Rabi

 on Sabtu, 06 Oktober 2018  

Download Lagu Dangdut Koplo Terbaru Jihan Audy - Budal Rabi

Lirik Lagu Budal Rabi

Jihan Audy - Budal Rabi

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

Review Mp3 Download : Lagu Jihan Audy - Budal Rabi

Jihan Audy - Budal Rabi 4.5 5 Lagu Bagus Sabtu, 06 Oktober 2018 Download Lagu Jihan Audy - Budal Rabi Mp3, Lirik Lagu Budal Rabi by Jihan Audy, Single Lagu Dangdut Koplo Terbaru Jihan Audy - Budal Rabi Lirik Lagu Budal Rabi Jihan Audy - Budal Rabi yen uwes podo podo tresno paite kopi jare gulo senajan uripe jek soro rasane koyo ne...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar