Mahesa - Kanggo Hang Keroso

 on Kamis, 20 September 2018  

Download Lagu Dangdut Koplo Mahesa - Kanggo Hang Keroso

Lirik Lagu Kanggo Hang Keroso

Mahesa - Kanggo Hang Keroso

Mung gending iki hang isun kumandangno
mesti baen kanggo hang keroso
roso welas hang mage sun pendem
mergo kuwatir dung riko sing demen

Awak isun mung gedigi anane
olo rupo lan wong hang sing duwe
nggantung urip nong laike gending
sun nyambung nyowo adol suworo

Nong silir silire angin sampekno salam isun
mung riko tangisane batin
mugo mugo ngertio nong kahanan awak isun
nyonggo urip gedigi

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo

Awak isun mung gedigi anane
olo rupo lan wong hang sing duwe
nggantung urip nong laike gending
sun nyambung nyowo adol suworo

Nong silir silire angin sampekno salam isun
mung riko tangisane batin
mugo mugo ngertio nong kahanan awak isun
nyonggo urip gedigi

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo
mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo

Review Mp3 Download : Lagu Mahesa - Kanggo Hang Keroso

Mahesa - Kanggo Hang Keroso 4.5 5 Lagu Bagus Kamis, 20 September 2018 Download Lagu Mahesa - Kanggo Hang Keroso Mp3, Lirik Lagu Kanggo Hang Keroso by Mahesa, Single Lagu Dangdut Banyuwangi Terbaru Mahesa - Kanggo Hang Keroso Lirik Lagu Kanggo Hang Keroso Mahesa - Kanggo Hang Keroso Mung gending iki hang isun kumandangno mesti baen kanggo hang keroso roso...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar